Viscurry met Rijst en Groente
Een lekkere snelle curry met witvis, paprika, wortel en rijst.
Hoofdgerecht
0/5
4
25 min.
Ingrediƫnten
- 350 gram rijst
- 4 witvisfilets
- 400 ml kokosmelk
- 4 el currypasta
- 2 paprika's
- 300 gram wortel
- 2 uien
- 4 tenen knoflook
- 3 cm verse gember
- 2 el. bruine basterdsuiker
- snuf zout en peper
- verse koriander of peterselie
- limoensap
Bereiding
- Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
- Snipper de uien en snijd de knoflook fijn.
- Maak gember schoon en snijd fijn.
- Snijd de paprika in blokjes en de wortel in stukjes.
- Giet een scheut olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en gember aan.
- Bak ondertussen de paprika en wortel mee.
- Voeg na ongeveer 5 minuten de kokosmelk, currypasta en basterdsuiker toe.
- Dep de vis droog en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de vis in stukjes en bak ongeveer 6-8 minuten mee.
- Serveer de viscurry met rijst, wat verse koriander of peterselie en een beetje limoensap.
Bron: Lekker en Simpel