Spitskool met Kip
Een gezond en lekker recept en zo klaar!
Hoofdgerecht
0/5
2
15 min.
Ingrediënten
- 300 gram spitskool
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- ½ tl. paprikapoeder
- snuf chilipeper
- 2 el. sojasaus
- 2 el. ketjap manis
- snuf zwarte peper
- 150 gram rijst
Bereiding
- Kook de rijst, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- De spitskool fijn snijden en de kip in reepjes.
- Ui en knoflook snipperen en ui even aanfruiten in een beetje olie.
- Na 2 minuten de knoflook, kip, paprikapoeder, peper en chilipoeder toevoegen.
- De kip rondom bruin bakken.
- Dan de spitskool erbij doen en nog 8 minuten zachtjes bakken.
- De sojasaus en ketjap toevoegen en alles goed mengen.
Serveer met de rijst.
Eet smakelijk!
Bron: Allerhande