Spitskool met Kip

Een gezond en lekker recept en zo klaar!
Hoofdgerecht
0/5
2
15 min.

Ingrediënten

  • 300 gram spitskool
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • ½ tl. paprikapoeder
  • snuf chilipeper
  • 2 el. sojasaus
  • 2 el. ketjap manis
  • snuf zwarte peper
  • 150 gram rijst

Bereiding


  • Kook de rijst, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • De spitskool fijn snijden en de kip in reepjes.

  • Ui en knoflook snipperen en ui even aanfruiten in een beetje olie.

  • Na 2 minuten de knoflook, kip, paprikapoeder, peper en chilipoeder toevoegen.

  • De kip rondom bruin bakken.

  • Dan de spitskool erbij doen en nog 8 minuten zachtjes bakken.

  • De sojasaus en ketjap toevoegen en alles goed mengen.



Serveer met de rijst. 



Eet smakelijk!



Bron: Allerhande