Spaghetti Carbonara
Zó lekker, zo eenvoudig te maken! Deze móet je proberen. ondanks alle calorieën.
Hoofdgerecht
0/5
4
15 min.
Ingrediënten
- 400 gram spaghetti
- 400 gram magere spekjes
- 400 ml. kookroom
- 8 el. Grano Pardano of Parmezaanse kaas
- 200 gram Gruyère of Emmentaler kaas
- knoflookpoeder, peper naar smaak
- 8 el. peterselie
Bereiding
- Kook spaghetti beetgaar.
- Intussen spekjes uitbakken in koekenpan.
- Schep spaghetti gelijk uit kookwater bij gebakken spekjes, niet erg als er wat kookwater meekomt!
- Voeg kookroom en beide kazen, knoflookpoeder en peper toe.
- Alles doorwarmen en strooi peterselie erover.
- Serveer in een diep bord
Lekker met een grote salade, broccoli, sperziebonen of spinazie.
Bron: Janny van der Heijden.