Spaghetti Carbonara

Zó lekker, zo eenvoudig te maken! Deze móet je proberen. ondanks alle calorieën.
Hoofdgerecht
0/5
4
15 min.

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 400 gram magere spekjes
  • 400 ml. kookroom
  • 8 el. Grano Pardano of Parmezaanse kaas
  • 200 gram Gruyère of Emmentaler kaas
  • knoflookpoeder, peper naar smaak
  • 8 el. peterselie

Bereiding


  • Kook spaghetti beetgaar.

  • Intussen spekjes uitbakken in koekenpan.

  • Schep spaghetti gelijk uit kookwater bij gebakken spekjes, niet erg als er wat kookwater meekomt!

  • Voeg kookroom en beide kazen, knoflookpoeder en peper toe.

  • Alles doorwarmen en strooi peterselie erover.

  • Serveer in een diep bord



Lekker met een grote salade, broccoli, sperziebonen of spinazie.



Bron: Janny van der Heijden.