Mihoen met Garnalen
Heerlijk eenvoudig gerecht en snel klaar.
Hoofdgerecht
0/5
4
25 min.
Ingrediƫnten
- 250 gram mihoen
- 2 el. wokolie
- 125 gram spekreepjes
- 1 rode peper
- 2 tenen knoflook
- 500 gram rauwe gepelde roze garnalen (diepvries)
- 3 bosuien
- 3 el. sojasaus
Bereiding
- Bereid mihoen volgens de verpakking.
- Verhit olie in een wok en bak spekreepjes 5 minuten goudbruin.
- Halveer peper en verwijder zaadlijsten.
- Snijd knoflook fijn.
- Voeg peper en knoflook toe aan spekjes en fruit 2 minuten mee.
- Voeg garnalen toe en bak op laag vuur 5 minuten mee.
- Bosui in dunne ringetjes snijden.
- Voeg samen met mihoen en sojasaus toe en verwarm op middelhoog vuur nog 5 minuten.
- Schep af en toe om.
Eet smakelijk!