Mihoen met Garnalen

Heerlijk eenvoudig gerecht en snel klaar.
Hoofdgerecht
0/5
4
25 min.

Ingrediƫnten

  • 250 gram mihoen
  • 2 el. wokolie
  • 125 gram spekreepjes
  • 1 rode peper
  • 2 tenen knoflook
  • 500 gram rauwe gepelde roze garnalen (diepvries)
  • 3 bosuien
  • 3 el. sojasaus

Bereiding


  • Bereid mihoen volgens de verpakking.

  • Verhit olie in een wok en bak spekreepjes 5 minuten goudbruin.

  • Halveer peper en verwijder zaadlijsten.

  • Snijd knoflook fijn.

  • Voeg peper en knoflook toe aan spekjes en fruit 2 minuten mee.

  • Voeg garnalen toe en bak op laag vuur 5 minuten mee.

  • Bosui in dunne ringetjes snijden.

  • Voeg samen met mihoen en sojasaus toe en verwarm op middelhoog vuur nog 5 minuten.

  • Schep af en toe om.



Eet smakelijk!