Kruidenmarinade

Overig
3/5
10 min.

Ingrediƫnten

  • 1 ui (fijngesnipperd)
  • 1 rode peper
  • 2 teentjes knoflook (grof gehakt)
  • 30 gram verse peterselie
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 5 eetlepels rodewijnazijn
  • 6 stuks vlees

Bereiding


  1. Doe de ui, de rode peper, de knoflook, de verse peterselie, de rozemarijn, de olijfolie en de rodewijnazijn in een keukenmachine. Maal tot een gladde pasta.

  2. Verwarm de marinade 2-3 minuten in een koekenpan om alle smaken goed te laten mengen. Laat afkoelen. Leg het vlees erin. Laat het vlees minstens 1 uur en het liefst een hele nacht marineren.

  3. Bak het vlees in een koekenpan of op de barbecue. Laat het vlees 4-5 minuten rusten.



Bron: Gezond eten Magazine