Kruidenmarinade
Overig
3/5
10 min.
Ingrediƫnten
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 1 rode peper
- 2 teentjes knoflook (grof gehakt)
- 30 gram verse peterselie
- 2 takjes rozemarijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 5 eetlepels rodewijnazijn
- 6 stuks vlees
Bereiding
- Doe de ui, de rode peper, de knoflook, de verse peterselie, de rozemarijn, de olijfolie en de rodewijnazijn in een keukenmachine. Maal tot een gladde pasta.
- Verwarm de marinade 2-3 minuten in een koekenpan om alle smaken goed te laten mengen. Laat afkoelen. Leg het vlees erin. Laat het vlees minstens 1 uur en het liefst een hele nacht marineren.
- Bak het vlees in een koekenpan of op de barbecue. Laat het vlees 4-5 minuten rusten.
Bron: Gezond eten Magazine