Geroerbakte biefstukreepjes met noedels en rozijnen
Hoofdgerecht
3/5
4
30 min.
Ingrediƫnten
- 2 el. wokolie
- 500 gram biefstuk (in reepjes)
- 800 gram roerbakgroenten
- 100 gram rozijnen (evt. geweld)
- 2 thl. sojasaus
- 300 gram noedels
Bereiding
- Verwarm 1 eetlepel wokolie in een wok op hoog vuur.
- Roerbak de biefstuk portiegewijs in ca. 2 minuten rondom bruin. Haal de biefstukreepjes uit de pan en zet apart.
- Verwarm de resterende wokolie in de wokpan en voeg de roerbakgroenten, de rozijnen en de sojasaus toe. Roerbak de groenten 4-5 minuten. Voeg in de laatste minuut de biefstukreepjes toe en schep om.
- Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de noedels af en voeg ze toe aan de biefstukreepjes en de groentemix. Schep alle ingrediënten door elkaar.
- Verdeel de roerbakschotel over 4 kommen.
Serveer de roerkbakschotel met verse koriander.
Door de biefstukreepjes in kleine porties kort te bakken worden de reepjes sneller bruin en blijven ze sappig.
Bron: Allerhande