Geroerbakte biefstukreepjes met noedels en rozijnen

Hoofdgerecht
3/5
4
30 min.

Ingrediƫnten

  • 2 el. wokolie
  • 500 gram biefstuk (in reepjes)
  • 800 gram roerbakgroenten
  • 100 gram rozijnen (evt. geweld)
  • 2 thl. sojasaus
  • 300 gram noedels

Bereiding


  1. Verwarm 1 eetlepel wokolie in een wok op hoog vuur.

  2. Roerbak de biefstuk portiegewijs in ca. 2 minuten rondom bruin. Haal de biefstukreepjes uit de pan en zet apart.

  3. Verwarm de resterende wokolie in de wokpan en voeg de roerbakgroenten, de rozijnen en de sojasaus toe. Roerbak de groenten 4-5 minuten. Voeg in de laatste minuut de biefstukreepjes toe en schep om.

  4. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Giet de noedels af en voeg ze toe aan de biefstukreepjes en de groentemix. Schep alle ingrediënten door elkaar.

  6. Verdeel de roerbakschotel over 4 kommen.




Serveer de roerkbakschotel met verse koriander.




Door de biefstukreepjes in kleine porties kort te bakken worden de reepjes sneller bruin en blijven ze sappig.



Bron: Allerhande