Drie maal heerlijke, gemakkelijke Feesthapjes.

Deze hapjes zijn gemaakt met Boursin Zacht en Romig, een romige struktuur met de vertrouwde lekkere smaak van Boursin. Ideaal om te smeren en te dippen.!
Borrelhapjes
0/5
0 min.

Ingrediƫnten

  • Zalmrolletje met komkommer (10 st.)
  • 1 bakje Boursin Zacht & Romig, Knoflook en Fijne Kruiden
  • 10 plakken gerookte zalm (of sandwich plakken)
  • verse bieslook
  • 1 komkommer
  • snufje peper
  • Sandwichrolletjes met kipfilet (12 st)
  • 3 plakjes kipfilet
  • 50 gr rucola
  • 1 bakje Boursin Zacht & Romig, Knoflook en Fijne Kruiden
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 3 plakken wit sandwich- of casinobrood
  • snufje zout en peper
  • Wraprolletjes met ei (18 st.)
  • 3 wraps
  • 6 plakjes ham
  • 1 bakje Boursin Zacht & Romig, Knoflook en Fijne Kruiden
  • 3 eieren
  • 100 gr sla
  • snufje zout en peper

Bereiding

Zalmrolletjes met Komkommer:



Leg een plak zalm op een bord/snijplank. Schaaf de komkommer in lange dunne plakken. Dep de komkommer droog met een keukenpapier. 

Besmeer een plak gerookte zalm met een laagje Boursin Zacht & Romig. 

Leg de plak met zalm op een plak komkommer. 

Beetje bieslook eroverheen en wat zout en peper. Rol de zalm op en zet vast met een cocktailprikker



Sandwichrolletjes met Kipfilet:



Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. 

Als je casinobrood gebruikt, snijd dan de korstjes van het brood. 

Besmeer het sandwich brood met een lekker laagje Boursin Zacht & Romig. 

Beleg het brood met een plakje kipfilet. Verdeel wat rucola en zongedroogde tomaatjes er overheen. 

Afmaken met een snufje zout en peper. Rol het brood op en snijd in ongeveer 4 plakken. 

Zet ieder sandwichrolletje vast met een cocktailprikker.



Wraprolletjes met EI



Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. 

Als je casinobrood gebruikt, snijd dan de korstjes van het brood en rol wat platter met een deegroller.

Besmeer het sandwich brood met een lekker laagje Boursin Zacht & Romig. 

Beleg het brood met een plakje kipfilet. Verdeel wat rucola en zongedroogde tomaatjes er overheen. 

Afmaken met een snufje zout en peper. Rol het brood op en snijd in ongeveer 4 plakken. 

Zet ieder sandwichrolletje vast met een cocktailprikker.



Bereidingstijd: Ieder hapje 15 minuten.



Bron: lekkerensimpel.com