Curry met Garnalen

Een lekker light recept.
Hoofdgerecht
0/5
4
40 min.

Ingrediënten

  • 300 gram garnalen
  • 250 ml. kokosmelk
  • 400 gram bloemkool in kleine roosjes
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 250 gram tomatenblokjes
  • 240 gram zilvervliesrijst
  • 1½ el. rode curry
  • 200 gram peultjes
  • takje verse koriander

Bereiding


  • Breng een pan water aan de kook.

  • Kook de bloemkoolroosjes ongeveer 8 minuten en giet af.

  • Kook rijst gaar en houd warm.

  • Bak ui en knoflook in een scheutje olijfolie licht bruin.

  • Voeg peultjes toe en bak 2 minuten.

  • Schep bloemkool en garnalen er bij en bak nog een minuut of 3 mee.

  • Roer tomatenblokjes, kokosmelk en curry erdoor tot een egale saus ontstaat.

  • Breng op smaak met zout en peper.

  • Laat curry een paar minuten iets indikken.

  • Bestrooi met koriander en serveer met de rijst!



Eet smakelijk!



Bron: leukerecepten.nl