Curry met Garnalen
Een lekker light recept.
Hoofdgerecht
0/5
4
40 min.
Ingrediënten
- 300 gram garnalen
- 250 ml. kokosmelk
- 400 gram bloemkool in kleine roosjes
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 250 gram tomatenblokjes
- 240 gram zilvervliesrijst
- 1½ el. rode curry
- 200 gram peultjes
- takje verse koriander
Bereiding
- Breng een pan water aan de kook.
- Kook de bloemkoolroosjes ongeveer 8 minuten en giet af.
- Kook rijst gaar en houd warm.
- Bak ui en knoflook in een scheutje olijfolie licht bruin.
- Voeg peultjes toe en bak 2 minuten.
- Schep bloemkool en garnalen er bij en bak nog een minuut of 3 mee.
- Roer tomatenblokjes, kokosmelk en curry erdoor tot een egale saus ontstaat.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Laat curry een paar minuten iets indikken.
- Bestrooi met koriander en serveer met de rijst!
Eet smakelijk!
Bron: leukerecepten.nl