Amerikaanse Koolsalade
De klassieke Amerikaanse Coleslaw, de knapperige salade die bij een barbecue niet mag ontbreken.
Bijgerecht
0/5
4
10 min.
+ 1 min. wachten
+ 1 min. wachten
Ingrediƫnten
- 5 el. mayonaise
- 1 el. witte-wijnazijn
- enkele druppels Worchestershiresaus
- 2 el. tomatenketchup
- 300 gram gesneden witte kool
- 150 gram peen-julienne of geraspte wortel
- 4 el. peterselie, fijngehakt
Bereiding
- In een kom mayonaise, azijn, worchestershiresaus en tomatenketchup door elkaar roeren.
- Dressing pittig op smaak brengen met zout en peper.
- Witte kool, peenjulienne en peterselie door dressing scheppen.
- Schaal afdekken en minimaal 1 uur laten intrekken, liefst een hele nacht.
Bron: "Het Barbequeboek" van AH