Amerikaanse Koolsalade

De klassieke Amerikaanse Coleslaw, de knapperige salade die bij een barbecue niet mag ontbreken.
Bijgerecht
0/5
4
10 min. + 1 min. wachten

Ingrediƫnten

  • 5 el. mayonaise
  • 1 el. witte-wijnazijn
  • enkele druppels Worchestershiresaus
  • 2 el. tomatenketchup
  • 300 gram gesneden witte kool
  • 150 gram peen-julienne of geraspte wortel
  • 4 el. peterselie, fijngehakt

Bereiding


  • In een kom mayonaise, azijn, worchestershiresaus en tomatenketchup door elkaar roeren.

  • Dressing pittig op smaak brengen met zout en peper.

  • Witte kool, peenjulienne en peterselie door dressing scheppen.

  • Schaal afdekken en minimaal 1 uur laten intrekken, liefst een hele nacht.



Bron: "Het Barbequeboek" van AH